Sociale Media

De Bernardusparochie is ook te vinden op sociale media Facebook en Twitter. Nieuwe berichten en wijzigingen op de website worden behalve via RSS ook via deze kanalen bekendgemaakt. Wanneer u bij Facebook op ‘Vind ik leuk’ of bij Twitter op ‘Follow’ klikt, blijft u automatisch op de hoogte!

Voorlopig is deze service eenrichtingsverkeer. Of en wanneer in de toekomst ook een dialoog via deze sociale media mogelijk wordt, is nog niet bekend. Deze accounts worden bijgehouden door de webmaster.

RSS feed