Koren

Projectkoor met de Oudenbossche Harmonie

Onze parochie is vele koren rijk. Zij luisteren de liturgische vieringen op en leveren een belangrijke bijdrage aan de parochie­gemeen­schappen. Alle koren kunnen uw stem goed gebruiken. Over­weegt u lid te worden van een koor, neem dan contact op met de contact­persoon of spreek na een viering een van de koor­leden aan voor meer informatie en nadere kennismaking.

Bosschenhoofd

Het parochiekoor verzorgt wekelijks de viering op zaterdag en tevens uitvaarten en huwelijksvieringen. Dirigent en organist is P. van ’t Hof. Contactpersoon is G. Verschuren, (0165) 315 582.

Hoeven

Dameskoor

Het koor verzorgt met enige regelmaat de viering op zondag om 09.30 uur en tevens huwelijksvieringen en uitvaarten. Dirigent is mw. G. Kronberga. Contactpersoon is mw. E. van der Knaap, (0165) 503 892.

Kinderkoor St. Jannekes

Het kinderkoor verzorgt de vieringen in het kader van de KinderKaravaan en rond de Eerste Communie. Dirigente en contactpersoon is mw. M.Huurdeman, (0165) 317 764.

St. Janskoor

Het koor verzorgt zingt doorgaans in de viering op zondag om 09.30 uur. Dirigent is C. Vergouwen. Organist is L. Koks. Contactpersoon is mw. J. Buijsen, (0165) 502 039.

Oud Gastel

Gemengd koor St. Cecilia

Het koor zingt doorgaans tweemaal per maand in de viering op zondag om 09.30 uur en verzorgt tevens huwelijksvieringen en uitvaarten. Dirigent is mw. E. Theunissen. Organist is J. van de Berg. Contactpersoon is mw. T. Verstraten, (0165) 511 266.

Koorgroep Regenboog

Koorgroep Regenboog verzorgt met een heel eigen repertoire doorgaans de viering op de eerste zondag van de maand. Dirigent en organist is E. de Veth. Contactpersoon is T. Brok, (0165) 512 728.

Oudenbosch

Basiliekkoor

Het koor zingt doorgaans op drie zondagen in de maand tijdens de viering om 11.00 uur in de Basiliek. Leden van het koor verzorgen eveneens huwelijksvieringen en uitvaarten. Het koor staat onder leiding van C. Vergouwen. Organist is L. Koks. Contactpersoon: mw. J. Jeurissen, (0165) 330 450.

Projectkoor

Het projectkoor is een gelegenheidskoor dat jaarlijks de Heilige nachtmis met Kerstmis en de plechtige hoogmis met Pasen in de Basiliek verzorgd. Het is een aanvulling op het basiliekkoor en wordt gevormd door dames en heren uit diverse koren. Ook bij heel speciale gelegenheden wordt een beroep gedaan op het projectkoor en wordt daarvoor weer een oproep gedaan om mee te zingen.  Het koor staat onder leiding van C. Vergouwen. Organist is L. Koks. Contactpersoon: dhr. W. Gouverneur, 06-303 90 168

Chavarim

Chavarim, een koor voor jong en oud, verzorgt met eigentijdse muziek een keer per maand op zondag de viering om 11.00 uur in de Basiliek. Dirigent is P. van ‘t Hof. Pianist is mw. I. Nagtzaam. Contactpersoon is mw. M. van Leeuwen 06-218 53 758.