Concerten

Met enige regelmaat worden in de Basiliek in Oudenbosch concerten georganiseerd. Contactpersoon hiervoor is Willem Snijders, (0165) 316 442, pr@basiliek-oudenbosch.nl

Voor concerten in andere kerken kan contact worden opgenomen met de parochiekerncommissies.

The Star Wars Suites
Zaterdag 17 november - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 29 augustus 2018
Meer dan 150 muzikanten brengen de muziek van Star Wars tot leven. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars-films. Plus beroemde muziek uit een aantal andere geweldige films.
A Christmas Carol concert
10 en 11 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 29 augustus 2018
Het is inmiddels een traditie geworden. In de aanloop naar de feestdagen genieten jaarlijks tienduizenden mensen van de befaamde kerstconcerten. Een groot symfonisch orkest en een koor – samen meer dan 100 musici - vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen de grootste kerstklassiekers aller tijden.
Kerstconcert - Dana Winner
Donderdag 13 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: maandag, 27 augustus 2018
Kiwanis Halderberge is trots dat zij op 13 december 2018 Dana Winner opnieuw hebben kunnen boeken voor een Kerstconcert in de schitterende basiliek van Oudenbosch.
Christmas Evening with Trijntje
Zaterdag 29 december Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 29 augustus 2018
Op zaterdag 29 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerstavond.

Concerten in het verleden

Pasen met Sela - God van leven
Concert dinsdag 20 maart 2018 20.00 uur Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: maandag, 5 februari 2018
Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.
The Classic Christmas Concert
Maandag 18 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 4 oktober 2017
Meesterlijk Kerstconcert met De Tsjechische Kamerfilharmonie & koor uit Praag. Vrienden van klassieke muziek komen stijlvol in kerststemming!
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 17 december - 15.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: zaterdag, 9 september 2017
Op zondag 17 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerstconcert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeds.
Kerstconcert - Mastreechter Staar
Donderdag 14 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 18 augustus 2017
Kiwanisclub Halderberge zorgt met een Kerstconcert door de Mastreechter Staar voor een primeur in de Basiliek in Oudenbosch!
Carmina Burana - Carl Orff
Vrijdag 17 november Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 18 augustus 2017
Op vrijdagavond 17 november staan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch weer open voor de liefhebbers van de Carmina Burana van Carl Orff.
Kerstconcert - Russische Winters
Zaterdag 19 december 19.30 uur Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 4 november 2015
Op zaterdagavond 19 december staat weer een grandioos kerstconcert gepland. Cadenza Productions organiseert onder de titel Russische Winters wat een prachtig concert belooft te worden door The New Romanian Chamber onder leiding van Raymond Janssen.