Concerten

Met enige regelmaat worden in de Basiliek in Oudenbosch concerten georganiseerd. Contactpersoon hiervoor is W. Snijders, (0165) 316 442, pr@basiliek-oudenbosch.nl

Voor concerten in andere kerken kan contact worden opgenomen met de parochiekerncommissies.

Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 17 december - 15.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: zaterdag, 9 september 2017
Op zondag 17 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerstconcert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeds.
The Classic Christmas Concert
Maandag 18 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: woensdag, 4 oktober 2017
Meesterlijk Kerstconcert met De Tsjechische Kamerfilharmonie & koor uit Praag. Vrienden van klassieke muziek komen stijlvol in kerststemming!

Concerten in het verleden

Kerstconcert - Mastreechter Staar
Donderdag 14 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 18 augustus 2017
Kiwanisclub Halderberge zorgt met een Kerstconcert door de Mastreechter Staar voor een primeur in de Basiliek in Oudenbosch!
Carmina Burana - Carl Orff
Vrijdag 17 november Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 18 augustus 2017
Op vrijdagavond 17 november staan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch weer open voor de liefhebbers van de Carmina Burana van Carl Orff.