Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

zaterdag 01
jul 10.00 uur
Geloofsfeest voor kinderen
Op zaterdag 1 juli 2017 wordt in Bisdom Breda een Geloofsfeest voor kinderen georga­ni­seerd. Het thema is Schatgravers gezocht! Het wordt een feestdag over het Evangelieverhaal van de schat in de akker. Uitwerking met toneel, liedjes en opdrachten.
donderdag 06
jul
Grootste Museum van Nederland Video
Minister Bussemaker opent 6 juli het Grootste Museum van Nederland
In het buitenland is het heel normaal om die indruk­wekkende kathedraal te bezoeken. Toch lopen veel mensen er in Nederland ongemerkt aan voorbij. En dat terwijl ook Nederlandse kerken de prachtigste kunstvoorwerpen herbergen, gemaakt door de beste kunstenaars en opgenomen in magistrale decors. Met elkaar vormen onze kerken het grootste museum van Nederland.
zondag 15
Parochiereis
7 daagse reis naar Italiƫ
Rome, stad gebouwd op zeven heuvelen, stad vol cultuur en geschiedenis, met een eigen sfeer en dynamiek. Stad van de oude Romeinen, stad van de pausen, hart van de wereldkerk. En Assisi, stad van Franciscus, in de glooiende heuvels van Umbrië. Maak kennis met deze twee bijzondere plaatsen, van zoveel betekenis voor ons geloof, tijdens onze parochiereis van zondag 15 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017.
zondag 15
In de voetsporen van West-Brabantse martelaren
Chinareis Mgr. Schravenstichting
In de maand oktober zal, onder begeleiding van hulpbisschop E. de Jong van Roermond, een 14-daagse pelgrimsreis worden ondernomen naar China. Met name West-Brabantse martelaren in China staan centraal in deze reis.