Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

woensdag 31
jul 23.59 uur
Tentoonstelling Moeder TERESA in de BASILIEK
Over het leven en werk van Moeder Teresa
Over het leven en werk van Moeder Teresa is een tentoon­stel­ling ingericht in de basiliek. De gehele maand juli is deze te bezichtigen tijdens de openingstijden van 10.00u-12.00u en van 13.00u-16.30u. De toegang is gratis
vrijdag 16
aug 14.00 uur
Geestelijk Hooglied van Jan van het Kruis
Toledo, half augustus 1578. In een kleine kerk, behorend bij het convent van ongeschoeide karme­lie­tes­sen, staat een kleine man. Negen maanden heeft hij gevangen gezeten in barre omstandigheden, in het duister.
maandag 16
sep 18.30 uur
ALPHA-CURSUS
Uitnodiging aan parochianen
Het pastoraal team nodigt u graag uit om in september aan de Alpha-cursus te gaan deelnemen. Deze cursus is erop gericht om het per­soon­lijk geloof te verdiepen en om woorden aan te reiken om de Blijde Bood­schap uit te dragen. De Alpha-cursus wil zo een bijdrage leveren aan een meer vitale én toekomstbestendige parochie.
vrijdag 18
okt 19.00 uur
Dank-je-wel-bijeenkomst voor de vrijwilligers van de Bernardusparochie
Vrijdagavond 18 oktober 2019
Dit jaar wordt er voor het eerst een parochiebrede dank-je-wel-bijeenkomst gehouden op vrijdag­avond 18 oktober a.s. in Oudenbosch.