Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

maandag 16
sep 18.30 uur
ALPHA-CURSUS
Uitnodiging aan parochianen
Het pastoraal team nodigt u graag uit om in september aan de Alpha-cursus te gaan deelnemen. Deze cursus is erop gericht om het per­soon­lijk geloof te verdiepen en om woorden aan te reiken om de Blijde Bood­schap uit te dragen. De Alpha-cursus wil zo een bijdrage leveren aan een meer vitale én toekomstbestendige parochie.
zondag 29
sep 11.00 uur
Presentatie pastoraal werker Peter Derks
zondag 29 september 2019 - 11.00 uur Basiliek H.H. Agatha en Barbara Oudenbosch
Met ingang van 1 september 2019 heeft mgr. J. Liesen, Bisschop van Breda, pastoraal werker Peter Derks benoemd tot lid van het pastoraal team van de parochie Heilige Bernardus van Clairvaux in Oudenbosch en de Immanuel­parochie in Zevenbergen. We zijn verheugd dat Peter deze aan­stel­ling heeft aanvaard en heten hem welkom in beide parochies. Peter gaat werken in de geloofs­ge­meen­schappen van beide parochies vanuit parochie­cen­trum het ‘Bartholomeushuis’, Markt 19a in Zevenbergen.
vrijdag 04
okt 10.00 uur
Eucharistieviering met ziekenzalving
vrijdag 4 oktober – 10.00 uur – St. Jan de Doperkerk Hoeven
In de evangeliën, de verhalen die ons over het leven van Jezus Christus zijn overgeleverd, wordt regelmatig verteld over de lichamelijke en geestelijke zorg die Jezus voor zieken heeft gehad. Daarmee was Hij niet alleen voor de leerlingen en zijn volgelingen in die tijd een voorbeeld voor hoe ze met zieken en ouderen moeten omgaan, maar ook voor ons.
vrijdag 18
okt 19.00 uur
Dank-je-wel-bijeenkomst voor de vrijwilligers van de Bernardusparochie
Vrijdagavond 18 oktober 2019
Dit jaar wordt er voor het eerst een parochiebrede dank-je-wel-bijeenkomst gehouden op vrijdag­avond 18 oktober a.s. in Oudenbosch.
donderdag 14
nov 19.30 uur
Carmina Burana - Carl Orff
Donderdag 14 november Basiliek Oudenbosch
Op donderdag­avond 14 november staan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch weer open voor de liefhebbers van de Carmina Burana van Carl Orff.
woensdag 11
dec 20.00 uur
Christmas Evening with Trijntje
Woensdag 11 december Basiliek Oudenbosch
Op woensdag 11 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerst­avond.