Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

zondag 20
aug
Bernardusdagen
Hoeven - Oud Gastel - Oudenbosch - Wouw
Vijf tentoon­stellingen over de band tussen een Belgisch cisterciënzer­klooster en vier dorpen in West-Brabant
zondag 15
Parochiereis
7 daagse reis naar Italiƫ
Rome, stad gebouwd op zeven heuvelen, stad vol cultuur en geschiedenis, met een eigen sfeer en dynamiek. Stad van de oude Romeinen, stad van de pausen, hart van de wereldkerk. En Assisi, stad van Franciscus, in de glooiende heuvels van Umbrië. Maak kennis met deze twee bijzondere plaatsen, van zoveel betekenis voor ons geloof, tijdens onze parochiereis van zondag 15 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017.
zondag 15
In de voetsporen van West-Brabantse martelaren
Chinareis Mgr. Schravenstichting
In de maand oktober zal, onder begeleiding van hulpbisschop E. de Jong van Roermond, een 14-daagse pelgrimsreis worden ondernomen naar China. Met name West-Brabantse martelaren in China staan centraal in deze reis.