Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

woensdag 27
nov 18.00 uur
Kledinginzameling Mensen in Nood
Woensdag 27 november
Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, vindt er in onze parochie een kledinginzameling plaats. Op ver­schil­lende adressen wordt kleding nu reeds opgehaald door de heer en mevrouw Tilleman. U kunt daarvoor contact opnemen via (0165) 312 124. Het is dus niet verwonderlijk dat de ingezamelde kleding een wezenlijk deel is van alles dat wordt ingezameld kledinginzameling voor Cordaid, voorheen Mensen in Nood.
zaterdag 07
Tango Argentino - een vurig eerbetoon aan Piazzolla
Zaterdag 7 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Het genre verwierf in één keer landelijke bekendheid door de uitvoering van ‘Adios Nonino’ tijdens het huwelijk van Willem Alexander en Maxima. Piazzolla creëerde een bijzondere versie van de Tango en wisselt ritmisch en passioneel geweld af met gevoelens van weemoed uit de straten van Buenos Aires. Tijdens de voor­stel­ling ‘Tango Argentino’ brengen 25 topmusici van het Inter­national Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen het publiek in vervoering met de meest intense Tango’s en in het bijzonder die van Piazzolla. Ervaar de sensualiteit, passie en melancholie van Zuid-Amerika tijdens deze unieke concertreeks in Neder­land.
woensdag 11
Christmas Evening with Trijntje Video
Woensdag 11 december Basiliek Oudenbosch
Op woensdag 11 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerst­avond.
donderdag 12
Kerstconcert Don KosakenChor Russland
Donderdag 12 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Kiwanisclub Halderberge zorgt met het Kerst­con­cert van het Don KosakenChor Russ­land voor een primeur in de Basiliek van Oudenbosch!
zondag 15
dec 9.30 uur
Bezinning in de Advent
Ontvankelijkheid
Op zondag 1, 8 en 15 december worden door de Broeders van Huijbergen van 09.30 uur tot 15.15 uur bezinnings­bij­een­komsten geor­ga­ni­seerd met als thema ‘Ontvankelijkheid’.
zondag 15
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 15 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Op zondag 15 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerst­con­cert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeks. Met dit jaar ook weer solisten van wereldklasse.