Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

dec 9.30 uur
‘Jezelf voorbereiden op Kerstmis’
Bezinningsdagen in de Advent
Wie zichzelf wil voorbereiden op het Feest van Christus geboorte kan ook dit jaar voor enkele bezinnings­bijeen­komsten terecht bij de Broeders in Huijbergen.
dec 11.00 uur
Kindernevendiensten in de Advent
Samen voorbereiden op het feest van Kerstmis
Ook dit jaar is er tijdens de zondagen in de Advent kinder­neven­dienst in de Basiliek in Oudenbosch. Kinderen zijn van harte welkom om zich met elkaar voor te bereiden op het feest van Kerstmis, het feest van licht en vrede.
dec 15.00 uur
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 17 december - 15.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Op zondag 17 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerst­concert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeds.
maandag 18
dec 20.00 uur
The Classic Christmas Concert
Maandag 18 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Meesterlijk Kerst­concert met De Tsjechische Kamerfilharmonie & koor uit Praag. Vrienden van klassieke muziek komen stijlvol in kerststemming!